Lid worden panel OIS

Aanmelden voor het online onderzoekspanel van OIS is heel eenvoudig. Om u aan te melden vragen wij u een aantal achtergrondgegevens in te vullen.

 

Deze vragen worden u een keer gesteld. Op basis van de antwoorden op deze vragen kunnen wij specifieke panelleden uitnodigen wanneer dat voor een bepaald onderzoek gewenst is. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de gemeente een onderzoek wil doen naar het gebruik van speelplaatsen in een bepaalde buurt. Daarvoor nodigen wij dan alleen panelleden uit met jonge kinderen die in die buurt wonen. Voor andere onderzoeken nodigen wij het gehele OIS panel uit, bijvoorbeeld voor een onderzoek over politieke onderwerpen.

 

Ongeveer een keer per maand kunt u een uitnodiging per e-mail voor een onderzoek verwachten. Deelname aan een onderzoek is altijd op vrijwillige basis. In de e-mail staat altijd een korte uitleg over het onderwerp van het onderzoek.

 

Nadat u het aanmeldformulier met achtergrondvragen heeft ingevuld, ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Als u hier op klikt, bent u daarna lid van het online onderzoekspanel van OIS. U ontvangt per e-mail een bevestiging met daarin uw panellidnummer, ook wel id. Dit is uw persoonlijke toegangscode voor het openen van een vragenlijst en het wijzigen van uw gegevens.

 

Zodra OIS weer een nieuw online onderzoek heeft, zal u een e-mail ontvangen met daarin een link naar de vragenlijst.

 

Aanmelden (nieuw scherm)

 

O+S Panel