Afvalcontainerlocatie Marie Heinekenplein

Vragenlijst aanpak afval Marie Heinekenplein

De gemeente Amsterdam is benieuwd hoe tevreden u bent over de omgeving van de container op het Marie Heinekenplein. Aan Onderzoek, Informatie en Statistiek (OIS) is daarom gevraagd hiernaar een onderzoek uit te voeren. De resultaten van het onderzoek worden gebruikt om het afvalbeleid te verbeteren en daarmee de leefbaarheid in uw buurt.  

 

Als u op onderstaande link klikt en uw persoonlijke wachtwoord invult, start de vragenlijst automatisch op. Let erop: uw wachtwoord is hoofdlettergevoelig. U vindt het wachtwoord in de brief die u is toegestuurd.  

 

Invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 5 minuten. Tijdens het invullen van de vragenlijst kunt u altijd terug naar eerder gegeven antwoorden, door op de 'vorige' knop te drukken. U hoeft de vragenlijst niet in 1 keer in te vullen. Indien u tussentijds stopt en de volgende keer weer op de link klikt, start de vragenlijst op bij het punt waar u gebleven was.

 

Mocht u verder nog vragen hebben of bent u uw wachtwoord kwijt, dan kunt u contact opnemen met OIS, via 020-2510449 of m.doorten@amsterdam.nl.

 

 

 

Panel