Veiligheidsmonitor 2017

Veiligheidsmonitor 2017Heeft u een brief van I&O Research ontvangen met als onderwerp 'Veiligheidsmonitor' en met als datum augustus 2017? Klik dan op onderstaande link om naar het onderzoek te gaan.

 

www.startvragenlijst.nl/veilig

 

I&O Research voert in opdracht van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) een landelijk onderzoek uit naar hoe mensen in Nederland tegen de veiligheid in hun buurt aankijken. Heeft u naar aanleiding van de brief van I&O Research nog vragen of opmerkingen, neem dan contact op met de helpdesk van I&O Research via 0800-4050602 of veilig@ioresearch.nl

 


 

Heeft u een brief van Onderzoek, Informatie en Statistiek ontvangen met als onderwerp 'Veiligheidsmonitor' en met als datum mei/juni/juli 2017? Als u op onderstaande link klikt en uw persoonlijke wachtwoord invult, start de vragenlijst automatisch op. Let op: uw wachtwoord is hoofdlettergevoelig. U vindt het wachtwoord in de brief die u is toegestuurd.

 

Veiligheidsmonitor 2017

 

Mocht u verder nog vragen hebben of bent u uw wachtwoord kwijt, dan kunt u contact opnemen met OIS, via 020-2510449 of a.limpens@amsterdam.nl.

 

Panel