Amsterdamse Burgermonitor 2017

Amsterdamse Burgermonitor 2017

U bent uitgenodigd door Onderzoek, Informatie en Statistiek van de gemeente Amsterdam om deel te nemen aan het onderzoek de Amsterdamse Burgermonitor 2017. De Burgermonitor wordt gebruikt om beleid te maken om het contact tussen burgers en bestuur, en tussen burgers onderling te verbeteren. Als u benieuwd bent naar de resultaten van eerder onderzoek dan kunt u die vinden op de website van OIS: www.ois.amsterdam.nl. De resultaten van de Amsterdamse Burgermonitor 2017 worden begin 2018 gepubliceerd. 

 

Als u op onderstaande link klikt en uw persoonlijke wachtwoord invult, start de vragenlijst automatisch op. Let erop: uw wachtwoord is hoofdlettergevoelig. U vindt het wachtwoord in de brief die u is toegestuurd.  

 

Invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 15 minuten. Tijdens het invullen van de vragenlijst kunt u altijd terug naar eerder gegeven antwoorden, door op de 'vorige' knop te drukken. U hoeft de vragenlijst niet in 1 keer in te vullen. Indien u tussentijds stopt en de volgende keer weer op de link klikt, start de vragenlijst op bij het punt waar u gebleven was.

 

Mocht u verder nog vragen hebben of bent u uw wachtwoord kwijt, dan kunt u contact opnemen met OIS, via 020-2510449 of m.doorten@amsterdam.nl.

 

 

 

Panel