Veiligheid in het openbaar vervoer

Veiligheid in het openbaar vervoer

U bent uitgenodigd door Onderzoek, Informatie en Statistiek van de gemeente Amsterdam om deel te nemen aan het onderzoek Veiligheid in het openbaar vervoer. De gemeente wil graag weten hoe de bewoners de veiligheid in het openbaar vervoer ervaren en voert daarom jaarlijks een onderzoek hiernaar uit. Om een goed beeld te krijgen is het belangrijk dat er zoveel mogelijk Amsterdammers meedoen. De antwoorden die u geeft worden uiteraard volstrekt vertrouwelijk behandeld en uw gegevens worden anoniem verwerkt. 

 

Als u op onderstaande link klikt en uw persoonlijke wachtwoord invult, start de vragenlijst automatisch op. Let erop: uw wachtwoord is hoofdlettergevoelig. U vindt het wachtwoord in de brief die u is toegestuurd.  

 

Invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 15 minuten tijd. Tijdens het invullen van de vragenlijst kunt u altijd terug naar eerder gegeven antwoorden, door op de 'vorige' knop te drukken. U hoeft de vragenlijst niet in 1 keer in te vullen. Indien u tussentijds stopt en de volgende keer weer op de link klikt, start de vragenlijst op bij het punt waar u gebleven was.

 

Mocht u verder nog vragen hebben of bent u uw wachtwoord kwijt, dan kunt u contact opnemen met OIS, via 020-2510449 of d.franssen@amsterdam.nl.

 

 

 

Panel