Beroepsbevolking 2017

Beroepsbevolking 2017

U bent uitgenodigd door Onderzoek, Informatie en Statistiek (voorheen Bureau Onderzoek en Statistiek) van de gemeente Amsterdam om deel te nemen aan het onderzoek Beroepsbevolking 2017. Dit is een onderzoek naar de Amsterdamse arbeidsmarkt. In het belang van een goed arbeidsmarktbeleid willen wij u vragen uw medewerking te verlenen aan een onderzoek naar de Amsterdamse arbeidsmarkt. Ook als u niet aan de arbeidsmarkt deelneemt, stellen wij het zeer op prijs als u aan het onderzoek mee wilt werken. De antwoorden die u geeft worden uiteraard volstrekt vertrouwelijk behandeld en uw gegevens worden anoniem verwerkt. 

 

Als u op onderstaande link klikt en uw persoonlijke wachtwoord invult, start de vragenlijst automatisch op. Let erop: uw wachtwoord is hoofdlettergevoelig. U vindt het wachtwoord in de brief die u is toegestuurd.  

 

Invullen van de vragenlijst kost u 5 tot 10 minuten. Tijdens het invullen van de vragenlijst kunt u altijd terug naar eerder gegeven antwoorden, door op de 'vorige' knop te drukken. U hoeft de vragenlijst niet in 1 keer in te vullen. Indien u tussentijds stopt en de volgende keer weer op de link klikt, start de vragenlijst op bij het punt waar u gebleven was.

 

Mocht u verder nog vragen hebben of bent u uw wachtwoord kwijt, dan kunt u contact opnemen met OIS, via 020-2510449 of m.doorten@amsterdam.nl.

 

 

 

Panel