Sportmonitor 2017

Sportmonitor 2017

U heeft een brief ontvangen om een vragenlijst in te vullen voor het onderzoek Sportmonitor 2017. Dit is een onderzoek naar de sportdeelname van Amsterdammers en hun wensen ten aanzien van sportvoorzieningen.  

 

Invullen van de vragenlijst kost u circa 10 minuten. Tijdens het invullen van de vragenlijst kunt u altijd terug naar eerder gegeven antwoorden, door op de 'vorige' knop te drukken. U hoeft de vragenlijst niet in 1 keer in te vullen. Indien u tussentijds stopt en de volgende keer weer op de link klikt, start de vragenlijst op bij het punt waar u gebleven was.

 

Hieronder vindt u drie soorten vragenlijsten: een voor kinderen 6 t/m 12 jaar, een voor jongeren 13 t/m 17 jaar en een voor volwassenen 18 jaar en ouder. Als in de brief gevraagd is of u de vragenlijst wil invullen voor uw zoon of dochter, klik dan s.v.p. op de vragenlijst voor kinderen 6 t/m 12 jaar. Klik anders op de vragenlijst die bij uw leeftijd past. Als u op de juiste vragenlijst klikt en uw wachtwoord invult, start de vragenlijst automatisch op. Let erop: uw wachtwoord is hoofdlettergevoelig. U vindt het wachtwoord in de brief die u is toegestuurd.

 

 

 

Mocht u verder nog vragen hebben of bent u uw wachtwoord kwijt, dan kunt u contact opnemen met OIS, via 020-2510449 of d.franssen@amsterdam.nl.

 

 

 

Panel